Tarieven

Natuurlijk is elke situatie anders. Geen huis is hetzelfde en ook jouw wensen verschillen met die van een ander. Daar houden we rekening mee. Kosten voor het verhuur, beheer en de voorbereiding worden bepaald op basis van een kennismakingsgesprek, een bezichtiging van het huis en een uitgebreid gesprek over de wensen en mogelijkheden. Je krijgt dan een offerte. En na akkoord maken we een overeenkomst van samenwerking

Voor de verhuur en het beheer kun je kiezen uit de volgende pakketten:

Losse service modules*

Rendementsberekening
Maken van een businesscase op basis van de beschikbare informatie en uitrekenen verwacht rendement voor eigenaar/investeerder.

Kosten: € 100,-

Verhuurinspectie
Bezichtiging van de woning, analyse van verhuurbaarheid, omgevingscheck, overzicht van mogelijke aanpassingen in en aan de woning.

Kosten: € 175,- 

Huurprijscheck
Opname van het huis en maken van een puntentelling op basis van de eisen huurcommissie incl. advies over mogelijke aanpassingen.

Kosten: € 130,- 

 

Administratie (digitaal)
Opzetten van een eenmalige (verhuur)administratie voor eigen gebruik, incl. opmaak verhuurcontract en procesbeschrijving verhuur.

Kosten: € 550,- 

*De kosten voor de servicemodules worden los berekend als er geen opdracht tot verhuur/woningbeheer is. Bij een beheercontract van minimaal één jaar zijn deze modules gratis. Tarieven zijn excl. 21% btw, reistijd, reis- en parkeerkosten.

Schoonmaak*

Basis opfrisbeurt 
We ruimen op, maken schoon: stofzuigen, glazen wassen, stof verwijderen, woning luchten, vervangen van handdoeken, bedden opmaken e.d. Zodat de woning er weer netjes uitziet.

Eindoplevering 
Check out, eindschoonmaak en oplevering na het beëindingen van een beheercontract incl. schoonmaakmiddelen en check out rapport.

Tarief: € 40,- per uur incl. btw en schoonmaakmiddelen/materiaal excl. reiskostenvergoeding

Klusronde extra 
Inspectie van de woning, reparatie van kleine schades, verven van lelijke plekken, ophangen rails, vervangen onderdelen, maken bestellijst voor vervanging inboedel/accessoires, afstellen ramen/deuren, ontstoppen putjes e.d.

Tarief: € 48,- per uur (incl. btw en gebruik gereedschap, excl. reiskostenvergoeding)

*Reis- en parkeerkosten worden bepaald op basis van daadwerkelijk gereden kilometers (€ 0,54 p/km), benodigde tijd op locatie en eventuele parkeerkosten. Wij houden een kostenoverzicht bij. Offerte wordt gemaakt na inspectie vooraf.

Woningoppas

Staat je huis soms wat langer leeg maar wil je niet verhuren?

We zijn natuurlijk ook beschikbaar voor periodieke controles van je huis. Bij jouw afwezigheid passen wij op de woning. Zo hoef je de buren er niet mee lastig te vallen en familieleden kunnen thuis blijven. Jij hebt het gewoon goed geregeld.

We komen namelijk op gezette tijden langs, controleren de staat van de woning, vullen de cv bij of passen de temperatuur in huis aan, we luchten het huis en resetten de tijdklok naar wintertijd. Wil je een schoon huis en een gevulde koelkast bij aankomst? Dat kan!