Voor anderen, niet voor jezelf

Aliis non sibi is Latijn en betekent ‘voor anderen, niet voor jezelf’. Klopt helemaal met hoe we werken. We hebben huizen van anderen onder onze hoede en in beheer. Maar het voelt vaak ook als iets waar we zelf voor willen zorgen. Alsof het van ons is. Verhuren betekent, het in bruikleen geven aan een ander. Maar dan wel begeleid én met periodieke controle. Daar is aandacht en vertrouwen voor nodig.

Verhuurmakelaar & woningbeheerder aliis non sibi is klein, onafhankelijk en persoonlijk. We zijn actief in Rotterdam-stad, Rotterdam-Rijnmond en richten ons ook op de Zuid-Hollandse Eilanden, Noordwest Brabant en Zeeland.

Exclusief, kwaliteit en aandacht
We zijn thuis in het beheer van particuliere huurwoningen; van stadse appartementen tot vrijstaande woningen in een dorp en vakantiehuisjes aan het water. We gaan niet voor veel (aantallen) en groot (omvang) maar voor exclusief, kwaliteit en met veel aandacht. We onderscheiden ons door een vriendelijke en directe benadering, zorg voor verhuurder én huurder, focus op samenwerking, flexibiliteit en snelle respons.

Over ons

Samen met mijn man ben ik (mede)eigenaar van appartementen ‘op Zuid’. Voor onze kinderen later. Dat doen wij particulier en met vrienden. 

We vinden het leuk om met wonen, (ver)bouwen en inrichten bezig te zijn. Als handige klussers beschikken we over professioneel gereedschap en technisch inzicht. Maar we hebben ook een netwerk aan professionals die we in kunnen huren op losse klussen. We zijn heel precies in onze afwerking en verlangen ook van anderen veel kwaliteit van werk. Niet snel tevreden dus. 

Die ervaring kunnen we ook voor anderen inzetten. Wij weten wat we doen. En hebben inmiddels een aantal jaren ervaring. We denken en werken met name vanuit het belang van de eigenaar/investeerder. Recht door zee, eerlijk, discreet, klein maar fijn! Dat is onze meerwaarde. Inmiddels beheer ik diverse panden/appartementen van andere woningeigenaren in Rotterdam-Rijnmond. Mijn inzet wordt dus gewaardeerd en daar ben ik erg blij mee!

Meer mogelijk door samenwerking
Omdat mijn bedrijf groeit, is stabiliteit en continuïteit nodig. In Nicolette Lohman en Dila van Noort van New Space Rentals heb ik twee partners gevonden met wie ik graag samenwerk. Nicolette is ook thuis in de bouw en renovatie. Dila is een salestijger die weet wat het is om expat te zijn in Nederland. Samen kunnen we meer woningeigenaren bedienen, vele expats een mooie woning aanbieden en het proces van renovatie tot woningbeheer verbeteren.

Wil je gebruik maken van één van onze diensten? Heb je specifieke vragen, wil je concreet aan de slag met de verhuur van je woning? Of wil je dat we op jouw mooie huis passen? Bekijk onze tarieven en neem contact met mij op voor een persoonlijke kennismaking!