Onze werkwijze

Ons Stapsgewijze Proces voor het Verhuren van Jouw Woning

Voordat je besluit om jouw woning te verhuren, bieden we je graag een gratis schatting van de huurprijs aan. Onze aanpak volgt het principe van ‘no cure, no pay’, wat betekent dat je ons niets verschuldigd bent totdat jouw woning succesvol is verhuurd. Onze vergoeding voor een succesvolle verhuurbemiddeling bedraagt 1 maand huur, exclusief btw.

Ons proces kenmerkt zich door het volgende stapsgewijze plan:

PERSOONLIJK ADVIES

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we graag in detail jouw verhuurvoorkeuren, zodat we strategisch advies kunnen geven.

PRESENTATIE VAN DE WONING

Een effectieve presentatie van de woning is essentieel. We zorgen ervoor dat professionele foto’s en een uitgebreide beschrijving snel worden verspreid via ons netwerk, evenals op relevante websites en sociale mediakanalen.

BEZICHTIGINGEN EN SELECTIE

We regelen en begeleiden alle bezichtigingen en houden je volledig op de hoogte gedurende het proces. Potentiële huurders worden grondig gescreend. Samen kiezen we de uiteindelijke huurder.

OPSTELLEN VAN DE HUUROVEREENKOMST

We stellen een huurovereenkomst op die jouw juridische belangen beschermt. Het uitvoeren van achtergrond- en inkomenscontroles op de huurder maakt deel uit van onze standaardprocedure. Zodra beide partijen de huurovereenkomst hebben goedgekeurd, kan deze worden ondertekend.

OVERDRACHT EN INCHECKEN

Na ontvangst van de eerste maand huur en de borg vindt de sleuteloverdracht en het inchecken plaats. We stellen een inspectierapport op met foto’s die als basis zullen dienen voor het uitcheckproces.

SERVICE NA OVERDRACHT

We staan ook na de overdracht voor je klaar. We zijn bereikbaar voor vragen en advies. Uiteraard zullen we ook de uitcheck regelen aan het einde van de huurperiode.

Indien gewenst, kunnen we ook het beheer van de woning uit handen nemen.