Functioneel maar ook mooi en gezellig

Huur je zelf wel eens een (vakantie)huis? Behalve in de hogere prijsklasse, ziet het er vaak nét niet uit. Toch? Een verhuurhuis of vakantiehuisje is allereerst functioneel en de meubels kunnen tegen een stootje. Er staan geen persoonlijke, kwetsbare of hele waardevolle spullen. Het moet schoon, netjes en aansprekend zijn. Toch mag het wel wat leuker en persoonlijker dan wat je meestal in een gemiddeld vakantieparken ziet. Tenslotte willen gasten/huurders zich er thuis voelen. Al is het maar tijdelijk. Dat is wat ons betreft vanzelfsprekend.

De vraag is of je het huis leeg wilt verhuren. Nemen huurders dan hun eigen spullen mee? En wat betekent dit voor jouw woning?
Bij langdurige verhuur wil men toch graag persoonlijke dingen meenemen. Verhuur je voor kortere periodes, dan lever je de woning natuurlijk volledig gemeubileerd op. Voorzien van alle inventaris en accessoires. Soms kun je gebruik maken van meubels die er al staan maar vaak is net een andere indeling nodig. Allemaal details die de hoogte van de huurprijs en de voorwaarden bepalen.  

Wij hebben daar ervaring mee. Vinden het leuk om naar de meest praktische indeling te zoeken en leveren het graag netjes op.

We maken het huis schoon, ruimen op en maken (samen met jou) een herindeling van de woning. Met een, vooraf vastgesteld, budget vullen we de inventaris aan. Op basis van een inrichtingsplan maken we zo de woning aantrekkelijk voor verhuur. We nemen vervolgens stijlvolle foto’s, schrijven promotieteksten en bieden de woning aan. Kortom, we doen er alles aan om jouw woning onder de aandacht te brengen van de juiste huurders en bedrijven. Mensen die jouw huis weten te waarderen en er een goede prijs voor willen betalen. 

Zo krijgt jouw huis een verhaal

Sta je er voor open, dan maken we bij het (her)inrichten graag gebruik van 2e hands spullen. We knappen die op, repareren het waar nodig en geven het zo een tweede leven. Dat kunnen ook spullen zijn uit je eigen huis, van vrienden of uit de nalatenschap van grootouders. Maar ik ga ook graag voor je op stap. Er is niets mooier dan langs kringloopwinkels en markten gaan voor mooie spullen. Voorop staat dat het allemaal in de stijl van het huis en de inrichting past. Bijkomend voordeel is dat we de kosten voor inrichting met hergebruik van spullen kunnen verlagen. 

En jouw huis krijgt een verhaal. Dat maakt het persoonlijk.  

Duurzaam gebruik van bruikbare spullen past bij ons. Meer weten over ons of de manier waarop wij betekenisvol willen ondernemen