Jouw woning in goede handen

Waar moet je rekening mee houden en wat doet iemand die het voor je beheert? Kies voor de zekerheid van professioneel en persoonlijk beheer. Want je wilt dat de woning z’n waarde behoudt, dat storingen worden opgelost en dat huurbetalingen volgens afspraak verlopen. Als er iets mis is met de woning, dat het ook wordt opgelost. Zo is je woning in goede handen. 

Jouw doel is je woning te verhuren, ons doel is dat deze verhuur probleemloos en zorgeloos verloopt. En mocht er toch wat zijn, dan wordt er direct en in jouw belang gehandeld. Groot onderhoud plannen we gezamenlijk of wordt via de VVE geregeld.

Aliis non sibi biedt drie typen beheer aan:

Wat valt er eigenlijk onder onder compleet, technisch, administratief & financieel beheer? En welke extra service modules bieden we aan? Bekijk het overzicht aan werkzaamheden en onze tarieven

HuisOppas

Staat je huis soms wat langer leeg maar wil je niet verhuren?

We zijn natuurlijk ook beschikbaar voor periodieke controles van je huis. Bij jouw afwezigheid passen wij op de woning. Zo hoef je er niemand mee lastig te vallen. Jij hebt het gewoon goed geregeld.

We komen namelijk op gezette tijden langs, controleren de staat van de woning, vullen de cv bij of passen de temperatuur in huis aan, we luchten het huis en resetten de tijdklok naar wintertijd. 

Wil je een schoon huis en een gevulde koelkast bij aankomst?
Dat kan!